Benvinguts/des a Acció Verda!

Hola a totes i a tots,

Acció Verda és un lloc web on ens dedicarem a parlar sobre la situació actual del planeta i la seva biodiversitat. També ens dedicarem a parlar sobre la vida submarina i la vida terrestre, la importància de cuidar el nostre planeta, els animals en perill d’extinció, etc. Al llarg d’aquesta web descobrireu que els humans, a poc a poc, anem perdent la connexió amb la natura; i veureu també que si  no actuem ja, el nostre planeta no acabarà molt bé… 🙁  Hem de ser nosaltres els que donem el primer pas per salvar el planeta, aquest planeta que des de fora sembla tan bonic, però per dins està ple de brutícia.

Us animem a col·laborar amb la salvació del planeta!!!!!

#Elcanviestaentu 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.